Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Qcert S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs operator sudare tevi si fitinguri PEHD / termoplastice
1400 lei
Brand
CURS DE SPECIALIZARE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Qcert Srl Suceava, primul furnizor de formare profesionala adulti autorizat de catre Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale pentru cursul de specializare ca Operator sudare tevi si fitinguri din polietilena de inalta densitate PEHD cod COR 814208 si autor al standardului ocupational aferent, in baza autorizatiei aferente seria SV nr. 000514 emisa prin decizia de re-autorizare nr. 33/ 39 /09.02.2021, va anunta sustinerea de noi stagii de formare profesionala - specializare, cu durata de 40 de ore.

1. PERIOADELE DE DESFASURARE :

- Seria 235 _ SUCEAVA -  in perioada 07 - 11.02.2024 cu examen 12 FEBRUARIE 2024
- Seria 236 _ PLOIESTI -  in perioada 17- 23.02.2024 cu examen 23 FEBRUARIE 2024 _cursul este cu avizul ISCIR, taxa de curs se va suplimenta cu 300 lei / persoana
- Seriile 237, 238_BRAILA, CONSTANTA, ORADEA, TIMISOARA sau alta locatie _ dupa 04.03.2024

NOTA: perioadele din MARTIE 2024 si locatiile aferente se vor stabili in functie de ponderea celor interesati, care trimit copie dupa CI si diploma , cu min. 15 -20 zile inainte dar, cel tarziu pe 23.02.2024.

2. CONDITII GENERALE:

Formarea profesionala va fi efectuata in conformitate cu PT CR 9 / 2013, Colectia ISCIR si cu standardul ocupational elaborat de specialistii QCERT SRL Suceava, pentru principalele procedee de sudare:
- SD - sudarea cu element incalzitor drept a imbinarilor cap la cap
- SRM - sudarea prin rezistenta electrica a imbinarilor suprapuse cu manson
- SRS - sudarea prin rezistenta electrica a imbinarilor tip sa (derivatie)
Instruirea practica va fi efectuata pe echipamente de sudare proprietatea QCERT, respectiv aparat Ritmo Italia - model Delta Dragon 160 dotat cu Inspector / Controler pentru listarea protocolului, pentru sudura (cap-cap) - cu element termic drept, aparat Duty Cycle - model Aurora, pentru sudura prin rezistenta electrica / electrofuziune pentru imbinari tip manson sau sa

3. TAXA DE PARTICIPARE LA CURS:

Pentru cursurile tinute in Suceava tariful este de 1.200 lei plus TVA / persoana pentru cei care platesc inainte de inceperea cursului

Pentru cursurile sus tinute in alte orase, la cererea clientilor din judetul respectiv, tariful este de 1.400 lei plus TVA/ persoana - pentru cei care platesc integral cu min. 8 - 15 zile inainte.

TAXA DE PARTICIPARE include Numai participarea la stagiul de formare profesionala si la examenul de absolvire, in urma caruia se va elibera un Certificatul de absolvire recunoscut national si international, cu valabilitate nedeterminata.
Pentru cei care doresc sa participe la cursuri cu avizul ISCIR conform PT CR 9 - 2013, taxa de participare se suplimenteaza cu 300 lei + TVA si se plateste integral cu minim 10 zile inainte.
- Se acorda un discount de min 5%, daca sunt 3 pers dintr-o societate, pentru clientii QCERT si pentru cei care promoveaza serviciile QCERT. Pentru societatile care doresc mai multe persoane, discount - ul se majoreaza cu cate un punct/persoana.

4. CONDITII DE PARTICIPARE:.

- Pot participa la examen doar persoane care au cel putin o calificare sau liceu cu sau fara bacalaureat. Absolventii invatamantului obligatoriu (8 sau 10 clase) fara o calificare ulterioara pot fi inmatriculatii / scolarizati dar nu sunt eligibili in vederea obtinerii unui certificat cu recunoastere de catre Ministerul Muncii, dar pot fi certificati conform standardelor europene de catre un organism notificat /abilitat.
Pentru a confirma eligibilitatea participantilor, va rugam sa transmiteti copie dupa CI si diploma / certificatul de absolvire / calificare.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura